Beauty Events

Ladies Secret Beauty Night

Een avondje gezellig genieten met de vriendinnen in het teken van schoonheid, gezondheid EN fashion. Nuttige schoonheidstips, gezonde hapjes en kletsen over vrouwenzaken.

Vrijgezellenparty

Een vrijgezellenparty organiseren? Hoe begin je er aan? Hoe vind je iets origineels? Geen zorgen, wij doen al het nodige voor jou! We bieden verschillende mogelijkheden om er een feest van te maken. Een avond voor de toekomstige bruid om nooit te vergeten! (nog op zoek naar een weddingplanner? Wij helpen u graag verder).

Babyshower

Wil je de kersverse mama of mama in spe een namiddag lekker verwennen? Wij zorgen dat ze zich helemaal ontspannen voelt na deze onvergetelijke bijeenkomst met haar vriendinnen.

Workshops

Wenst u als bedrijf een teambuilding te organiseren of wenst u de vrouwelijke collega's eens extra in de watten te leggen? Wij doen het graag voor u!

Beauty

U kan bij ons terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen (bekijk onze prijslijst). De producten die we gebruiken tijdens de schoonheidsbehandelingen kan u ook bij ons aankopen.

Boutique

Exclusieve hedendaagse stukken van onze eigen lijn : Secret by Lana. Klasse hoeft niet duur te zijn, neem een kijkje bij onze Pret a Porter kledij.